top of page

Πώς μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα;

 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

- e-shop: επιλέξτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν πατώντας "προσθήκη στο καλάθι" και ολοκληρώστε τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα σας στείλουμε εντός 48 ωρών (ισχύει για μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα) ενημερωτικό e-mail σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το συνολικό κόστος μαζί με τα έξοδα αποστολής, τους τρόπους πληρωμής και τον χρόνο παράδοσης.

Είναι πάντοτε διαθέσιμα όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα;

 

¨Ολα τα προϊόντα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας είναι ετοιμοπαράδοτα.

Ποιος είναι ο τρόπος αποστολής της παραγγελίας και πόσος χρόνος χρειάζεται;

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών, στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε.

 

Ο χρόνος αποστολής είναι 2 - 4 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα.

 

Μπορώ να κάνω συμπληρωματική παραγγελία;

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας ή να υποβάλλετε μία καινούρια (ώστε να τις παραλάβετε μαζί) αν κάνετε την συμπληρωματική  παραγγελία σας το αργότερο εντός 24 ωρών μετά την πρώτη παραγγελία σας.


Στα σχόλια της συμπληρωματικής παραγγελίας θα πρέπει να αναφέρετε και τον κωδικό της πρώτης σας παραγγελίας.


Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία;

 

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας e-mail στο info@fantasticheria.gr και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης επιβαρύνεστε με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

 

Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία σας θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών να κατατεθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.

 

Σημείωση:
Όταν το έμβασμα γίνεται από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας δεν υπάρχουν έξοδα προμήθειας. Όταν το έμβασμα γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη. 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης με e-mail στο info@fantasticheria.gr. Το ποσό αυτό της κατάθεσης δεν είναι άμεσα αναλήψιμο αλλά δεσμεύεται για χρονικό διάστημα 48 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Το ποσό αυτό αποδεσμεύεται μετά την αποστολή του επιβεβαιωτικού e-mail της εταιρίας μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την εκτέλεση της παραγγελίας. 

 

Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

 

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε μια φωτογραφία του προϊόντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καθώς όλα τα προϊόντα φεύγουν από εμάς άρτια και με ειδική συσκευασία ασφαλείας, ο κύριος λόγος πρόκλησης φθοράς είναι η μεταφορά τους. Δεδομένου ότι φωτογραφίζουμε όλες τις παραγγελίες πριν την αποστολή τους, θα χρειαστούμε σχετικό υλικό για να επικοινωνήσουμε με τη μεταφορική εταιρεία.

Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιστροφή του προϊόντος.

 

Τα προϊόντα που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.fantasticheria.gr είναι προϊόντα στοκ (από προηγούμενες συλλογές, τελευταία μεγέθη) και προσφέρονται σε ειδικές τιμές, γι΄αυτό δεν μπορούν να γίνουν δεκτές αλλαγές. Εντούτοις, με τη λεπτομερή περιγραφή, τις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και κυρίως την άριστη ποιότητα των υλικών, είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Στην περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που αγοράσατε, θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@fantasticheria.gr, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει, ενώ δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Ποια είναι η πολιτική ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων;

Η εταιρία « Fantasticheria » προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. 'Ολες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία που λαμβάνουμε από εσάς χρησιμοποιούνται από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας μεταξύ μας και εκτέλεσης της παραγγελίας σας και για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται ή προωθούνται σε τρίτους. 

Για λόγους ασφαλείας δεν δεχόμαστε στοιχεία πιστωτικής κάρτας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το www.fantasticheria.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της ατομικής επιχείρισης με την επωνυμία «ΑΝΘΗ ΤΣΑΜΠΑΛΗ» με κατοχυρωμένο εμπορικό τίτλο και σήμα το «fantasticheria».

 

Η εταιρεία «ΑΝΘΗ ΤΣΑΜΠΑΛΗ» έχει το δικαίωμα να καταργεί όρους συναλλαγής ή να τροποποιεί αυτούς. Οι νέοι όροι θα ισχύουν από της αναρτήσεώς τους στην ιστοσελίδα μας και κάθε συναλλαγή η οποία θα πραγματοποιείται από της αναρτήσεώς τους και εφεξής θα θεωρείται ότι γίνεται ανεπιφύλακτα αποδεκτή από τους συναλλασσομένους. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν καθυστερήσεις, διακοπές ή ελαττώματα της ιστοσελίδας ή για την διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών τρίτων στο διαδίκτυο. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανιστεί με ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή χωρίς ιδιαίτερη ένδειξη που να την δικαιολογεί επικοινωνήστε μαζί μας πριν το παραγγείλετε.  

 

Η εταιρεία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Η εταιρεία ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

 Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ή/και των συνεργατών της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες www.fantasticheria.gr δε θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Η εταιρεία δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας ή για την επικοινωνία με αυτούς. Οι πελάτες με μόνη τη χρήση της ιστοσελίδας μας παρέχουν στην εταιρία τη συναίνεσή τους για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων δικαιουμένων σε κάθε στάση της μεταξύ μας συνεργασίας να ασκήσουν εγγράφως το δικαίωμα αντιρρήσεως (αρ. 13 ν. 2472/97). Άρση της προστασίας αυτής επιτρέπεται μόνο όπου προβλέπεται από το νόμο.

 

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από το διαδικτυακό μας κατάστημα παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συναλλαγής που θα βρείτε στις πληροφορίες. Οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συναλλαγής  όπως αυτές ορίζονται στο νόμο και στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διαφορά η οποία τυχόν θα προκύψει σε οποιοδήποτε στάδιο της μεταξύ μας συναλλαγής  αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε από τους όρους συναλλαγής της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να μην την χρησιμοποιείτε.

 

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση, υπόδειξη ή παράπονό σας ή για οποιαδήποτε συνεργασία είμαστε στην διάθεσή σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@fantasticheria.gr

© sorry!
bottom of page